Lovi Cumisüveg Diamond Glass 250ml 3hó+

3 290 Ft

 

Lovi szopóreflex megtartó Diamond glass cumisüveg – üvegből készült cumisüveg dinamikus lovi cumival, amely nem sérti meg a kisgyermek természetes szopóreflexért, ezáltal lehetséges a szoptatás és cumisüvegből való etetés kombinálása.

Magas minőségű természetes boroszilikát üvegből (BPA 0%) készült. Rendkívül ellenálló a kaparásokkal szemben. Magas fokú higiéniát biztosít, amely megtartja az étel hőmérsékletét. Kompatibilis a Lovi mellszívókkal.

Természetes anyag (üveg)
Az ellenálló és könnyű boroszilikát üveg lehetővé teszi a tej hőmérsékletének fenntartását. Könnyen tisztítható.
Tökéletesen áttetsző és teljes mértékben újrahasznosítható. Ellenálló a hőingadozásokkal szemben (fagyasztás, melegítés).

Dinamikus cumi
Dinamikus szilikonos Lovi cumival ellátott, amely változtatja az alakját (megnyúlik és visszahúzódik). Ennek köszönhetően igényli a gyermek aktív szívását: az ajkak és nyelv erősen aktív munkáját.
Az egyetlen cumisüveg, amely ösztönzi a gyermeket az aktivitásra szoptatás közben. Stimulálja azokat a részeket, amelyek a beszéd kialakulásáért felelősek és befolyásolják a szájüreg helyes fejlődését.

A cumisüveg formázott alakja
A cumisüveg speciálisan kialakított alakja lehetővé teszi a helyes tartását.

Kemény, stabil formázott alap
A stabil alap erősebb szilikonból készült, amely lehetővé teszi az ajkak helyes elhelyezkedését a lovi cumin, megakadályozza a cumi harapdálását.

SUPER VENT antikólikás légáteresztő rendszer
Új, hatékony légáteresztő SUPER VENT rendszer, amely megakadályozza a tej összekeveredését a levegővel.
Ezáltal csökken a kólika kialakulásának kockázata.

Tejtároló
A cumisüveg rugalmas tömítő lemezt, amely az üveget egy praktikus ételtárolóvá alakítja át, valamint bögrét mércével tartalmaz.

FIGYELEM: A LOVI a szoptatást ajánlja, mint a táplálás legegészségesebb módját.
Amennyiben a szoptatás nem lehetséges vagy nem elégséges, a gyermek alternatív táplálását kizárólag azután kezdje meg, miután tanácskozott orvosával, szülészével vagy gyógyszerészével.

 

Elfogyott

Cikkszám: 74/204girl Kategóriák: , Címkék: ,